Over

Sinds 1965 geeft Wapenhandel Bosch u een goed advies over de aanschaf van een nieuw of gebruikt wapen en de benodigde munitie voor de jacht en / of het kleiduiven schieten. Ook voor reparatie, inruil en het pas maken van uw wapen bent u bij ons aan het juiste adres.

Reeds jaar en dag gevestigd in Vorden is Antoon Bosch begonnen als wapenreparateur, waarna begin jaren tachtig zijn zoon Tonny de zaak heeft overgenomen. Eind jaren negentig is Heidi Vollenhoven medevennoot geworden. U kent ons waarschijnlijk ook van het gratis aan huis bezorgen van patronen waar wij in 2010 mee gestart zijn.

In 2016 is daar een nieuwe dimensie bij gekomen. In mei van dat jaar hebben wij Café / Restaurant annex kleiduivenschietbaan Mentink in Ruurlo samen met Willem Paul Bakker gekocht. Deze
kleiduivenschietbaan is een prachtige aanvulling op datgene wat Wapenhandel Bosch al jaren doet. Per januari 2018 hebben we in Ruurlo onze winkel gesitueerd met betrekking tot de wapens, de kleding en de accessoires.

Tevens leveren wij munitie, kleiduiven en machines aan kleiduivenschietverenigingen. Wapenhandel Bosch & Vollenhoven staat hierin bekend om haar goede prijs / kwaliteitsverhouding en als betrouwbare leverancier.

Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op via 0620 – 44 55 74.
Graag tot ziens !